Vaistoampujan perusoppaat

Olen harrastanut jousiammuntaa reilut viitisentoista vuotta. Joitakin vuosia sitten pidin opastuksia ja kursseja säännöllisesti sekä harrastin itse jousella ampumista jopa 5-7 kertaa viikossa. Harrastamisen ohella ylläpidin useamman vuotta jousiammunta-aiheista harrastussivustoa, jossa oli lajiin liittyvä blogi sekä se toimi kotisivuina kirjoittamilleni Vaistoampujan perusoppaille.

Harrastamiseni on tosin viime vuosina ollut vähemmän aktiivista. Sivusto olikin jäänyt huomiotta viimeisen parin vuoden ajan, joten päätin sulkea sivuston 24.3.2022. Kirjoitan tästä tänne blogiin, jos joku oppaita etsivä päätyy tänne sivustolle. Keskityn siis enemmän käsitöiden maailmaan ja jousiammunta on jatkossa satunnainen vapaa-ajan harrastus.

Tein Vaistoampujan perusoppaille oman sivun, josta ne nyt löytyvät:

Suunnitelmissa on jossakin vaiheessa tulevaisuudessa jatkaa oppaiden kirjoittamisesta. Sitä ennen kuitenkin parantelen Vaistoampujan perusoppaan 1. osaa, käännän sen englannin kielelle ja katson, olisiko tämän tyyppisille oppaille kaupallista kysyntää maailmalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *